Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Logo Wobouw

Totaalaannemer voor bouwen en renovaties

Kwaliteit

Ik kies graag voor kwalitatieve partners op wie ik kan bouwen. Ik ben zelf iemand die vertrouwen hoog in het vaandel draagt. Goede afspraken maken een goede bouwrealisatie.

Serieus

Je hele hebben en houden in een bouw investeren, dat wil je met een gerust hart kunnen doen. Je wil het beste tarief, de beste voorwaarden en oplevertermijn. Voor de bouwopvolging is dat net zo: je wil kwaliteit, afwerking tot in de puntjes, geen grapjes of onaangename verrassingen. Het gaat tenslotte om veel geld.

Ander kaliber

Ik heb geen standaardtraject afgelegd. Maar de carrièreswitch die ik maakte was een hele bewuste keuze. Een keuze vanuit 10 jaar praktische ervaring en vanuit passie. Werken vanuit je passie = werken vanuit overtuiging en daar ben jij natuurlijk ook verder mee geholpen.

Renovatie- en nieuwbouwprojecten

Voor dit prachtig nieuwbouwproject stond Wobouw als derde partij aan het roer om alles in goede banen te leiden. Benieuwd wat we hiervoor gedaan hebben?

Nieuwbouwproject ééngezinswoning

Een renovatie / niewbouw project van een volledige achterbouw. Check! Niet enkel onze partners, maar ook Wobouw steekt zelf de handen uit de mouwen.

Renovatie van een aanbouw

Je gaat in zee met meerdere aannemers, maar halverwege het traject wordt de samenwerking en communicatie te moeilijk. Wat nu? Wobouw trekt je project graag terug op gang.

Overgenomen renovatieproject

Dries Vanderperren
Een persoonlijk aanspreekpunt

Ik heb al meer dan 15 jaar ervaring in de bouwsector. Vanuit een passie heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. De voornaamste focus ligt op nieuwbouw- en renovatieprojecten voor particulieren. Uiteraard ga ik graag in gesprek om jouw project te bespreken.

Ik vind het belangrijk om met jou samen te kunnen werken in een aangename sfeer waar duidelijke communicatie en transparantie voorop staan. Het project wordt pas afgerond als iedereen tevreden is. 

Vlot bereikbaar en flexibel

Vrijblijvend in gesprek gaan?

Dat kan. Neem contact op of bel me even en dan plannen we een kennismaking in.

Volg Wobouw